Alles over het isoleren van de spouwmuren
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatst bewerkt op: 04 okt 2018

Isolatiespecialisten vergelijkenKies niet zomaar een isolatiebedrijf maar vergelijk meerdere bedrijven met elkaar, het is namelijk wel je woning waar jij het liefst nog lang wilt blijven wonen. Er is vakmanschap, kennis en ervaring nodig voor het installeren van spouwmuurisolatie. Het proces is langs de buitenmuren onzichtbaar en dus moeilijk te controleren, daarom is een betrouwbaar bedrijf van belang. Het eindresultaat is afhankelijk van de nauwkeurige werkwijze die het bedrijf biedt, je wilt dat je huis daar levenslang profijt van heeft. Daarnaast is het ook zo dat hoe beter het werk uitgevoerd wordt, hoe hoger de kans is dat het geprognosticeerd rendement daadwerkelijk behaald wordt.

*Tips:

  • Vergelijk is besparen. Vraag daarom vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale bedrijven aan, vergelijk en bespaar tot 30%.
  • Wist je al dat je gebruik kunt maken van subsidies?

Ga allereerst na of het bedrijf aangesloten is bij het erkennende keurmerk VENIN, Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland. Een isolatiebedrijf kan zich hier niet zomaar bij aansluiten en zal dus moeten voldoen aan vele eisen, waaronder het KOMO-Procescertificaat. Dat certificaat geeft de garantie op de werkwijze die is uitgevoerd. Ook zal het isolatiebedrijf moeten werken met isolatiematerialen die zijn goedgekeurd door KOMO. Een isolatiebedrijf, aangesloten bij KOMO heeft zijn eigen kwaliteitsbewaking en zal gecontroleerd worden door een onafhankelijke instantie, het IKOB-BKB. Iedere consument kiest voor kwaliteit want spouwmuurisolatie moet levenslang mee.

Ruime ervaring

Kies voor een bedrijf dat een ruime ervaring heeft op het gebied van isolatie en een bedrijf dat werkt met verschillende soorten isolatiemateriaal. Zoek uit of het bedrijf kwalitatief goed bekend staat en of ze een goede service bieden. Kijk er ook naar of ze lid zijn van de VENIN, gecertificeerd zijn door IKOB-BKB en met producten werken die goedgekeurd zijn door KOMO.

> Spouwmuurisolatie
> Muren impregneren
> Kwaliteit
> Werking
> Voordelen
> Nadelen
> Rendement en besparing
> Deskundig advies

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren 4.5/5:

Laatste nieuws

Nieuwe oplossing voor vleermuizencheck in spouwmuur

mei 3, 2024

Laatst bewerkt op: 06 mei 2024 Dankzij een nieuwe techniek genaamd DNA-vleermuisonderzoek,

Dit zijn de gevaren van PURschuim

april 24, 2024

In de video hieronder zie je wat de gevaren zijn van purschuim

Subsidie isolatie omhoog tot €600 miljoen in 2024!

februari 19, 2024

Heb je er ooit aan gedacht om je huis te isoleren? Nou,