Alles over het isoleren van de spouwmuren
Gratis en vrijblijvend

Laatst bewerkt op: 31 okt 2017

Garantieregeling spouwmuurisolatieAls je via een isolatiebedrijf kiest voor het aanleggen van spouwmuurisolatie, dan ontvang je van dat bedrijf een garantie. De ontvangen garantie geldt niet alleen voor de isolatie, maar ook op de uitvoering van de werkzaamheden en het materiaal.

Venin

Let bij het aanleggen van een spouwmuur goed op of een bedrijf erkend is voor de aanleg. Wanneer een isolatiebedrijf namelijk aangesloten is bij VENIN, dan kan je rekenen op de ontvangst van een garantiebewijs. De VENIN is de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland; de organisatie voor de isolatiebranche.

*Tips:

  • Vergelijk is besparen. Vraag daarom vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale bedrijven aan, vergelijk en bespaar tot 30%.
  • Wist je al dat je gebruik kunt maken van subsidies?

Bij het in ontvangst nemen van je garantiebewijs is het belangrijk dat een aantal dingen op het bewijs staan vermeld. Zo moet er worden genoteerd met welk materiaal de spouwmuur opgevuld is en voor hoeveel m2 de isolatie gedaan is. Verder moet de datum van uitvoering worden vermeld en zal het garantiebewijs voorzien moeten worden van een beschrijving van de werkzaamheden. Voor de garantie is namelijk de manier van aanbrengen erg belangrijk. Een garantie op een spouwmuur van een VENIN isolatiebedrijf is 10 jaar geldig.

Garantiebewijs

Wanneer je een garantiebewijs krijgt heb je van het bedrijf dat de isolatie verzorgt heeft de garantie dat de spouwmuur aan alle kwaliteitseisen voldoet. Hierbij staat het isolatiebedrijf garant voor het aanbrengen van het materiaal, de isolatiewaarde, de werkzaamheden en de uitsluiting van schimmels en rotten. Een goede spouwmuur kan namelijk geen vochtdoorslag geven, zodat je optimaal profijt hebt van de isolatie van je spouwmuur.

Wat kost spouwmuurisolatie?

Door offertes op te vragen kun je het aanbod vergelijken, om zo een betere keuze te maken wat betreft de aanschaf van spouwmuurisolatie voor je woning. Ga voor meer informatie naar pagina spouwmuurisolatie offertes aanvragen.

> Werking
> Voordelen
> Nadelen
> Tips
> Isolatie prijzen
> Specialisten vergelijken
> Spouwmuurisolatie offertes

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren 4.5/5:

Laatste nieuws

Nieuwe oplossing voor vleermuizencheck in spouwmuur

mei 3, 2024

Laatst bewerkt op: 06 mei 2024 Dankzij een nieuwe techniek genaamd DNA-vleermuisonderzoek,

Dit zijn de gevaren van PURschuim

april 24, 2024

In de video hieronder zie je wat de gevaren zijn van purschuim

Subsidie isolatie omhoog tot €600 miljoen in 2024!

februari 19, 2024

Heb je er ooit aan gedacht om je huis te isoleren? Nou,